Salata cu creson si citrice

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 grame de creson
  • - 200 grame piept de pui
  • - 2 portocale
  • - un grepfrut
  • - zeama de lamaie
  • - zeama de portocale
  • - o lingurita de zahar
  • - coaja rasa de la o lamaie
  • - 2 fire de ceapa verde
  • - 2 lingurite de menta proaspata
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare si se taie cubulete.

Cresonul se rupe in fasii.

Portocalele si grepfrutul se curata si se taie cubulete.

Ceapa verde se taie rondele

Menta se toaca marunt.

Portocalele, ceapa, grepfrutul si menta se pun intr-un castron si pe deasupra turnam un sos preparat din zeama de lamaie, zeama de portocale, o lingurita de zahar si lasam asa timp de o ora- o ora si jumatate.

Dupa expirarea acestui timp se pun toate ingredientele intr-un castron alaturi de salata verde, coaja de lamaie si pieptul de pui si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise