Salata cu creson si legume pane

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - jumatate de conopida
  • - 2 dovlecei
  • - jumatate de vanata
  • - cateva frunze de creson
  • - zeama de lamaie
  • - 200 grame de carne de porc prajita si taiata cubulete
  • - knorr dressing grecesc
  • - 4 oua
  • - faina
  • - 150 grame de cascaval ras

Mod de preparare

Conopida desfacuta buchetele se fierbe in apa cu sare.

Dovleceii si vanata se taie rondele.

Conopida, dovleceii si vanata se tavalesc prin compozitia formata din oua, faina si cascaval ras si se prajesc in ulei incins.

Intr-o salatiera se asaza cateva frunze de creson, se pun legumele pane, carnea de porc prajita, se stropesc cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor