. Salata cu creson si merluciu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 bucati de peste merluciu
  • - 150 grame de creson
  • - jumatate de conopida
  • - zeama de lamaie
  • - knorr dressing mediteranean
  • - faina
  • - oua
  • - ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pestele se taie felii, se trec prin faina cu ou si se prajesc in ulei incins.

Conopida se fierbe in apa cu putin delicat si cand este gata se desface in buchetele.

Pestele, cresonul taiat fasii si conopida se pun intr-o salatiera, se adauga zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor