Cresonul se rupe in bucati.
Pieptul de pui se prepara la gratar condimentat in prealabil cu condimente pentru pui, si cand este gata se taie cubulete.
Sosul se prepara din maioneza, smantana, cascaval si arpagicul tocat marunt si se toarna pe ste salata verde si pieptul de pui.Pentru mai multa savoare se adauga knorr dressing tzatziki.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii