Crevetii, daca ii cumparati prefierti, doar ii decorticati .insa le pastrati codita pentru aspectul decorativ. Daca sint cruzi, ii perpeliti in putin ulei de masline, pina devin roz la culoare si dupa racire ii decorticati .nu va ramine decit sa amestecati toate ingredientele ,apoi sa le invaluiti in dressingul format prin amestecarea sucului de lamiie,a sarii ,a piperului si sa decorati totul cu frunzulite de coriandru.dati salata la rece pentru 10-15 minute si serviti alaturi de un pahar de vin rosu, poate fi un prinz sau cina o perfecta pentru o zi caniculara de vara.hei,ce ziceti, v-am convins au ba?:)
enjoy!
Alte retete delicioase gasiti pe blogul Alison's Trials!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii