Se spală toate legumele, se curăţă şi se taie ca pentru salată. Separat într-un castronaş se amestecă iaurtul, uleiul, sucul de lămâie şi condimentele până obţinem un sos consistent. Acest sos se toarnă peste legumele tăiate şi se amestecă.
O salată excelentă, plină de vitamine şi foarte săţioasă. Se poate servi cu pâine prăjită sau crutoane.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii