Fierbem ficatul in apa clocotita in care am adaugat ceapa,usturoiul, foaia de dafin si boabe de piper.Cand ficatul e patruns, il scoatem din apa si lasam sa se raceasca. Incorporam: ficatul taiat cuburi,legumele feliate,4 oua de prepelita fierte, taiate in 4,branza topita data pe razatoarea mare.Stropim cu zeama de lamaie si maioneza.Condimentam cu sare si piper dupa gust. Asezam pe foaie de salata verde.Ornam dupa imaginatia de moment.Eu am folosit pentru ornat: 2 oua pastrate din cele fierte,patrunjel si castravete verde, masline,fasii de ardel rosu.Salata se serveste ca atare, cu paine prajita. Se poate adauga un mezel preferat. Este o portie de mic dejun pentru 2 persoane.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii