autor:

Cely Snijec

» » , Salate, Salate

Salata cu ficat de porc cu oua de prepelita

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
200 g ficat de porc, o jumatate ceapa, 2 catei de usturoi, o foaie de dafin, piper, o jumatate de ardel rosu, o jumatate de castravete proaspat, 6 oua de prepelita, 100 g branza topita, zeama de lamaie, 4-5 linguri maioneza, sare, piper, verdeata, masline pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

41 voturi

Mod de preparare

Fierbem ficatul in apa clocotita in care am adaugat ceapa,usturoiul, foaia de dafin si boabe de piper.Cand ficatul e patruns, il scoatem din apa si lasam sa se raceasca. Incorporam: ficatul taiat cuburi,legumele feliate,4 oua de prepelita fierte, taiate in 4,branza topita data pe razatoarea mare.Stropim cu zeama de lamaie si maioneza.Condimentam cu sare si piper dupa gust. Asezam pe foaie de salata verde.Ornam dupa imaginatia de moment.Eu am folosit pentru ornat: 2 oua pastrate din cele fierte,patrunjel si castravete verde, masline,fasii de ardel rosu.Salata se serveste ca atare, cu paine prajita. Se poate adauga un mezel preferat. Este o portie de mic dejun pentru 2 persoane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu ficat de porc cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    3 comentarii
25 min
Salate reci
Salata cu rucola

Salata cu rucola

Se spala bine legumele si se usuca.Intr-un castron adanc pentru salata,adaugam ardeiul taiat dupa

8 voturi    2 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Stefania Moasa , 13 ianuarie 2015

    Super gustoasa !!!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 iunie 2011

    Are un aspect foarte placut si gustul cu siguranta este pe masura.

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2010

    e deosebita!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iulie 2010

      Merita incercata !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

      Felicitari !

    • Fara foto

      ANA , 10 mai 2010

      nu stiu cum e, dar arata de parca ar mai fi fost mancata o data!!!!

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      interesanta reteta,merita incercata.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Interesantă reţetă! Felicitări!

    • Fara foto

      Nadia , 19 februarie 2010

      Felicitari ca de obicei!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Arata tare bine!!!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      arata bine! Mie nu-mi place ficatul de porc pt ca e mai tare Il folosesc mixandu-l, adica pate de ficat.

    • Sipoteanu Iuliana

      Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      e interesanta o sa incerc neaparat iubi! Te pup

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Foarte bun Cely,vad ca in acest week end te ai axat mai mult pe ficat de porc.........

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

41 voturi

Ingrediente

  • 200 g ficat de porc
  • o jumatate ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • o foaie de dafin
  • piper
  • o jumatate de ardel rosu
  • o jumatate de castravete proaspat
  • 6 oua de prepelita
  • 100 g branza topita
  • zeama de lamaie
  • 4-5 linguri maioneza
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • masline pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mirey (Chef de cuisine)

Are un aspect foarte placut si gustul cu siguranta este pe masura.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Limba cu sos Remoulade