Spalam bine salata si o taiem fasii dar nu foarte subtiri,curatam portocala de coaja si o desfacem in felii iar feliile la taiem pe lung si apoi in 2,3 depinde cat e de mare felia,curatam si spalam bulbi de finocchio si ii taiem in 2 si apoi feliute foarte subtiri,punem totul intr-o salatiera marisoara(sa sa putem mesteca bine) si apoi taiem lamaia in 2 intepam bine cu varful la cutit si stoarcem zeama bine peste salata(eu am folosit doar o jumatate de lamaie,fiecare dupa gustul lui)apoi punem ulei de masline,sare dupa gust si un pic de piper mai mult pentru aspect,sa nu se simta foarte mult.e foarte buna atat cu carne dar mie imi place si asa simpla doar cu paine prajita si atat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii