Se taie rosiile cubulete, din cei trei ardei se foloseste cate o jumatate din fiecare, acestia trebuind sa fie taiati tot cubulete.
Castravetii fara sa-i curatam de coaja tot cubulete.
fructele de mare daca nu sunt in suc si sunt congelate, dam apa cu putina sare in clocot si apoi punem fructele de mare . nu le lasam decat maxim un minut pt ca altfel se vor transforma in ceva asemanator cu cauciucul, intr-un cuvant doar se oparesc.
Crevetii daca nu sunt decorticati o sa-i decorticam noi. Nu este foarte greu doar se desface crusta rozalue de deasupara.
Se toaca si ele cubulete.
Se mixaza toate int0run castron cu uleiul de masline si ceapa.
Se lasa la rece 1 ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii