Fierbem totul individual pieptul de gaina, morcovul,cartofii si oule. Cind sunt gata curatim legumele de coaja si oule . Pe un platou dam prin rozatoare 2morcovi si intindem pe tot platoul tot asa dam prin rozatoare jumatate din cascaval, jumatate din oua si jumatate din cartofi. Si acuma ungem bine cu maioneza si de asupra asezam pieptul de gaina taiat in cuburi foarte mici apoi si sampinioanele tot taiate in cuburi fiarte mici iar de deasupra sampinioanelor nucile dar sa nu fie farimitate foarte tare mai bine le faramitam cu mina.
Apoi iarasi facem straturi : cartofi ramasi, oule ramase un strat de maioneza, cascaval si morcov. Punem salata la rece (frigider) peste noapte ca sa se imbibe. Cind fierbeti gaina punetii sare, piper si o frunza de dafin.
Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii