Salata cu macris, fasole rosie si piept de pui afumat

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 50 grame de fasole rosie
  • - 200 grame de macris
  • - 200 grame piept de pui afumat
  • - jumatate de legatura de patrunjel
  • - 2 rosii
  • - zeama de lamaie
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Fasolea rosie se fierbe in apa cu sare

Macrisul se taie fasii

Pieptul de pui se taie cubulete.

Patrunjelul se toaca marunt.

Rosiile se taie feliute

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise