.Salata cu macris , ghebe si alune de padure

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame de macris
  • - 150 grame de branza feta
  • - 10-12 ghebe
  • - o mana de alune de padure
  • - 4 rosii
  • - cateva frunze de menta
  • -zeama de lamaie
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Macrisul se rupe fasii.

Branza feta se taie cubulete.

Ghebele se taie feliute si se calesc in putin ulei.

Alunele de padure se maruntesc.

Rosiile se taie feliute.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga zeama de lamaie, cateva frunze de menta si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise