Merele se cupata de coaja si cotoare, se dau pe razatoarea mare si se stropesc cu un pic de zeama de lamaie (din zeama pentru dressing).
Morcovii si telina se curata , se spala si se dau pe razatoarea mica.Se amesteca bine toate intr-un bol si apoi se pun intr-o strecuratore se se scurga ( aprox. 10 min.)
Dressing: intr-un bol mic punem zeama de lamaie,uleiul, sare si piper si amestecam pina se ingroasa un pic. Dupa ce s-au scurs legumele(si marul) se pun intr-un bol se adauga patrunjelul spalat si tocat marunt se adauga si dressing-ul si salata este gata.
Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii