În primul rând, trebuie să vă spun cum să pregătiți năutul. Dacă ați cumpărat năut uscat, trebuie să îl lăsați să stea în apă timp de 12 ore, eu de obicei îl pun în apă cu o seară înainte, după care trebuie să îl fierbeți timp de 30 de minute.
Dacă în schimb ați cumpărat năutul în conservă puteți să îl folosiți așa cum este. După ce ați tăiat ingredientele, tot ceea ce vă rămâne de făcut este să amestecați toate ingredientele împreună și gata, ați terminat rețeta!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii