Intr-o cratita se pune la fiert 3 cani cu apa usor sarata, se spala orezul si se pune la fiert impreuna cu ciapa intreaga si 2 linguri ulei.
Cand scade orezul, scoti ciapa si amesteci ca sa nu se prinda de cratita. cat timp fierbe orezul, se spala ficateii bine, se inabusa cu uleiul ramas si putina apa timp de 7-8 minute.Cureti ardeiul iute de seminte, speli rosiile, tai sunca presata in fasii,rosiile cuburi si ardeiul rondele.
Amesteci ficateii,sunca si legumele cu orezul racit, sare si piper dupa gust,apoi asezi totul pe frunze de salata verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii