Ceapa rosie se toaca marunt si se caleste in 3 linguri de ulei de masline pana se inmoaie usor. Se adauga o lingurita de sos picant.Orezul fiert(cu putina apa de la fiert cam doua linguri) se adauga peste ceapa. Se adauga si cele 5 oua tocate marunt si pestele curatat de pielita si oase. Se mai tine pe foc cateva minute adaugandu-se si putin piper. Se orneaza cu patrunjel verde tocat. Este delicioasa si foarte satioasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii