autor:

Lucica-Elena Puscas

» » Salate

Salata cu ou

Autor: Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Ingrediente
Pentru o portie mare:, 1/4 salata eisberg, 1/2 andiva, 1/4 salata radiccio, 1 morcov, 2 rosii chery, cateva frunze de rucola, 2 oua fierte tari, Dresing: sucul de la 1/2 portocala, 2 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Taiem salatele bucati, adaugam morcovul ras, rosiile taiate feliute, ouale taiate cubulete.
Ornam cu frunze de rucola si adaugam dresingul.
Este foarte gustoasa alaturi de paine prajita frecata cu usturoi.

Salata permite multe combinatii, dupa cum aveti inspiratie. Pentru perioada de post inlocuiti oul fiert cu samburi de dovleac usor prajiti. Daca va place mai picant puteti adauga si o lingurita de mustar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de fasole uscata

Salata de fasole uscata

Fasolea se alege,se spala si se tine la inmuiat o noapte sau macar cateva ore. Fasolea se opareste

47 voturi    15 comentarii
40 min
Salate reci
Salata Mozaicata

Salata Mozaicata

Se scurge sucul de pe boabele de porumb. Castravetele si rosile se spala si se zvanta. Castravetele

3 voturi    0 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 august 2012

    O reteta inedita cu suc de portocale ca ingredient, delicioasa desigur!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    N-am mancat niciodata salata cu suc de portocale. Am sa incerc.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru o portie mare:
  • 1/4 salata eisberg
  • 1/2 andiva
  • 1/4 salata radiccio
  • 1 morcov
  • 2 rosii chery
  • cateva frunze de rucola
  • 2 oua fierte tari
  • Dresing: sucul de la 1/2 portocala
  • 2 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Lucica-Elena Puscas
Vinete in stil italian

Vinete in stil italian

Vinetele spalate se taie pe lungime, se cresteaza usor dupa care se fierb 5 min. in apa cu sare.Se

51 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placinta cu dovleac

Placinta cu dovleac

Intr-un castron se pun pe rnad apa, uleiu, oul, sarea, se amestaca bine si apoi se incorporeaza faina

32 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Calim la foc mediu ceapa tocata, piciorusele de ciuperci taiate cubulete mici, rosia taiata marunt. Adaugam

2 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O reteta inedita cu suc de portocale ca ingredient, delicioasa desigur!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata  cu file de ansoa Salata cu file de ansoa

Se curata cartofii, se taie cubulete mici, se spala si se pun la fiert in apa cu sare; ouale de prepelita se fierb 5 minute de la primul

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de varza cu rosii deshidratate si ton Salata de varza cu rosii deshidratate si ton

Tocăm varza fideluță, apoi o frecăm cu puțină sare și o stropim cu zeamă de lămâie. O lăsăm așa 10-15 minute, să-și

1 vot    0 comentarii
15 min
Bucate la borcan
Salata de spanac, rucola, rosii cherry, sfecla si branza