Ingrediente
- o punga de paste, - carne de pui taiata in bucati mici, - sos de rosii (cam un litru), - ceapa, - usturoi, - morcovi, - cascaval, - o jumatate de cutie de ciuperci, - ardei gras, - 1 knorr ardei si verdeturi
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
2 voturi
Mod de preparare
In acelasi timp, pregatesc sosul:
pun carnea de pui (fiarta) la prajit/ perpelit(preferabil Tefal - se face imediat) apoi o scot si pun ceapa, taiata marunt-marunt, o las la rumenit, adaug morcovii si ardeiul gras. in acelasi timp, pun si usturoiul; apoi adaug carnea (prajita) si sosul de rosii, impreuna cu ciupercile, taiate; adaug sare, piper si condimentele, pun un capac deasupra pentru ca sosul sa se fiarba in suc propriu.
Peste 10 minute, ar trebui ca pastele sa fie scoase deja si scurse, iar sosul gata. Asa ca asez pastele in farfurii, sosul (destul de gros si in cantitati generoase) pe deasupra, rad apoi cascavalul (parmezanul) pe deasupra si infig doua paste crude, pentru ornament.
Se serveste cu orice - mie imi place cu pepsi/cola. Unii il prefera cu vin.