Pun pastele intr-o oala mare cu apa, adaug sare, cateva picaturi de ulei si le las sa se fiarba.
In acelasi timp, pregatesc sosul:
pun carnea de pui (fiarta) la prajit/ perpelit(preferabil Tefal - se face imediat) apoi o scot si pun ceapa, taiata marunt-marunt, o las la rumenit, adaug morcovii si ardeiul gras. in acelasi timp, pun si usturoiul; apoi adaug carnea (prajita) si sosul de rosii, impreuna cu ciupercile, taiate; adaug sare, piper si condimentele, pun un capac deasupra pentru ca sosul sa se fiarba in suc propriu.
Peste 10 minute, ar trebui ca pastele sa fie scoase deja si scurse, iar sosul gata. Asa ca asez pastele in farfurii, sosul (destul de gros si in cantitati generoase) pe deasupra, rad apoi cascavalul (parmezanul) pe deasupra si infig doua paste crude, pentru ornament.
Se serveste cu orice - mie imi place cu pepsi/cola. Unii il prefera cu vin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii