Tăiați pieptul de pui felii. Într-o tigaie puneți uleiul apoi pieptul de pui, lăsați câteva minute sa se călească amestecând din când în când, închideți focul adăugați sare și lăsați sa se răcească. Amestecați iaurtul cu putina sare, cimbru și piper. Rupeți frunzele de salata în bucăți mai mari amestecați cu pieptul de pui și condimentați cu iaurtul. Deasupra puneți miezul de nuca rupt în bucatele mai mici și este gata un prânz delicios și sănătos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii