Pieptul se lasa la marinat in 250 ml vin cu sare, piper, busuioc si boia dulce, cel putin cu 3 ore inainte de a incepe pregatirea retetei.
Salata verde, rosiile si castravetii se spala bine cu apa rece si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
Bucatile de piept marinat se vor praji pe gratar sau in tigaie cu foarte putin ulei(1 lingurita) si se lasa la racit.
Salata, rosiile, castravetii, telemeaua si pieptul se vor taia pe rand cubulete si se vor amesteca intr-un bol incapator.
Salata se va asezona cu Knorr Salad Dressing Tzatziki pentru un gust inedit.Este o salata sanatoasa, fara grasimi si execese.
Pofta mare

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii