Batem usor pieptul de pui cu cioconul de snitele, asezonam cu sare si piper si il punem pe gratarul incins. Taiem pieptul de pui fasii . Branza feta o taiem cubulete.
Pe un platou asezam pieptul de pui, branza feta, rosiile cherry si busuiocul pe care il rupem cu mana. Asezonam cu ulei de masline si zeama de limeta dupa gust. sare nu e nevoie sa mai punem fiindca are suficienta atat branza feta cat si pieptul de pui. Decoram cu o frunzulita de busuioc.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Caietul cu retete.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii