Se spala carnea si se fierbe in apa cu putina sare, apoi se scurge si se taie fasii.
Se curata si se spala legumele. Morcovii si telina se dau prin razatoarea mare. Varza se taie fideluta, iar merele in felii subtiri.
Zaharul se dizolva in zeama unei lamai. Se aseaza merele si legumele intr-un castron, se stropest cu zeama de lamaie, se presara sare, piper si se acopera vasul cu un capac. Ingredientele se amesteca prin rasturnari repetate.
Se pun ingredientele intr-o salatiera, iar deasupra se aseaza fasiile de piept de pui. Se decoreaza cu smantana si felii de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii