Mai întâi de toate, trebuie să vă uitaţi prin frigider să vedeţi dacă aveţi ceva piept de pui pe grătar rămas pe acolo din ziua precedentă. Dacă nu aveţi, nu-i nicio problemă, îl puteţi prepara acum. Dacă grătarul nu vă este la îndemână, rumeniţi-l în tigaie. Tăiaţi-l fâşii şi stropiţi-l cu puţină (puţină de tot!) zeamă de lămâie.
Într-un bol mare spre măricel, turnaţi o lingură de ulei de măsline, 1 linguriţă de oţet de vin roşu, 1/2 linguriţă muştar de Dijon, 2 căţei de usturoi pisat, sare şi piper. Amestecaţi rapid cu un tel până obţineţi un dressing gros.
Tăiaţi ceapa mărunt. Apoi, tăiaţi roşiile în felii mici şi mozarella în cubuleţe.
Adăugaţi ceapa în dressing şi amestecaţi.
Spălaţi rucola şi uscaţi-o într-un uscător pentru salată (daca aveti unul, daca nu, nu e musai). Adăugaţi rucola în bol. Amestecaţi cu ajutorul a două linguri.
În final, puneţi roşiile, mozarella şi bucăţile de pui. Amestecaţi din nou şi din nou. Nu se putea altfel, nu? :))
Jur că pe cât e de sănătoasă salata asta, pe atât e de gustoasă! Enjoy! Aa.. şi spor la savurat!
http://saltnsasha.wordpress.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii