Taiem ceapa julienne si rosiile jumatati/sferturi (asta dupa cum aveti chef). Taiem si patrunjelul (eu am folosit si cateva frunze de busuioc). Adaugam peste legume sardinele, stropim cu putin ulei, potrivim gustul de sare si piper.
Eu am servit salata cu zucchini: am feliat dovlecelul si l-am presarat cu putina sare; am asezat feliile de dovlecel intr-o tigaie grill unsa cu ulei, incinsa. Le-am lasat pe o parte si pe cealalta, sa se patrunda, dar nu le-am rumenit prea tare. Separat am pisat usturoiul si l-am frecat cu putin ulei, putina zeama de lamaie; am pus si niste patrunjel tocat. Cu sosul acesta am stropit feliile de zucchini.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii