Atat de simplu ca parca nici nu-mi vine sa-l mai explic. :-) Taiem rosia in bucati sau rosiile cherry in jumatati, casul in cuburi. Le aruncam intr-un bol impreuna cu spanacul.
Punem toate ingredientele pentru dressing intr-un borcan mic si aruncam emulsia obtinuta peste ingredientele noastre. Amestecam bine, gustam si mai adaugam sare si piper daca mai e cazul.
Mai multe retete, pe www.saltnsasha.wordpress.com.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii