Taiteii se fierb in apa cu sare.
Prazul si ardeii se taie bucatele, iar morcovii rondele.
Morcovii si prazul se calesc in 3 linguri de ulei de masline, dupa care se pune sosul de soia si se lasa sa fiarba 10 min.
Se adauga ardeii si se adauga sare si piper dupa gust.
Se adauga pastele si se mai lasa pe foc mic 5 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii