Se spala toate verdeturile si se pun la scurs. Se taie salata fasiute. Apoi peste salata se pune ardeiul tocat la randul lui si el in fasii. Ceapa rosie se taie rondele. Castravetii de asemenea se taie rondele. Patrunjelul se curata de pe tije si se taie marunt. Rosiile se taie felii, iar branza telemea se taie cubulete mici. Se stoarce jumatate de lamaie si se pune sare si ulei de masline, dupa care se amesteca bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii