Scoatem pestele din conserva, il punem la scurs in strecuratoare. Curatam salata, o spalam, o taiem fasii. Ceapa, ardeii si castravetele se curata, se spala , se taie rondele. Ouale curatate se taie in sferturi. Asezam toate aceste ingrediente intrun castron, adaugam pestele, maslinele, cascavalul(sau branza), apoi stropim cu urmatorul sos: amestecam otetul cu uleiul si vinul, potrivim de sare si piper, adaugam zaharul, omogenizam bine pana la topirea zaharului. Salata se serveste presarata cu busuioc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii