Scoatem pestele din conserva, il punem la scurs in strecuratoare. Curatam salata, o spalam, o taiem fasii. Ceapa, ardeii si castravetele se curata, se spala , se taie rondele. Ouale curatate se taie in sferturi. Asezam toate aceste ingrediente intrun castron, adaugam pestele, maslinele, cascavalul(sau branza), apoi stropim cu urmatorul sos: amestecam otetul cu uleiul si vinul, potrivim de sare si piper, adaugam zaharul, omogenizam bine pana la topirea zaharului. Salata se serveste presarata cu busuioc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii