Tonul il scurgem de ulei si il taiem cuburi mai maricele.
Salata o spalam bine sub jetul de apa, o punem intr-o sita la scurs apoi o rupem bucatele mici.
Ardeiul rosu si galben il curatam de seminte si il taiem patratele mici.
Maslinele le facem rondele.
Ceapa o curatam, o spalam si o facem tot rondele.
Toate legumele impreuna cu tonul le punem intr-un bol.
Intr-un castronel amestecam otetul balsamic, zeama de lamaie, ulei de masline cu trufe, sare, piper si amestecam bine.
Acest dressing il turnam peste salata, dar nu tot o data, ci treptat pana are gustul dorit de noi si amestecam usor cu o paleta.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii