autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Salate

Salata cu trei feluri de fasole si brinza Manchego

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
1/4 cana otet din vin rosu, 2 linguri ulei de masline, 1 lingura miere, 1 ardei chipolte În sos adobo, tocat, marunt (2 lingurite), 1/4 lingurita sare, 340 g fasole verde, taiata În doua, 1 cana boabe de porumb congelate, 1 conserva (425 g) fasole neagra, scursa, si spalata, conserva (425 g) fasole grasa rosie,, scursa si spalata, 1 tija de telina, taiata cubulete, 1/3 cana ceapa rosie, tocata marunt, 115 g brânza Manchego sau Monterey Jack,, taiata În betisoare cu latimea de 0,5 cm

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Într-un castron mare, se amesteca otetul, uleiul,
mierea, ardeiul chipolte si sarea.
Între timp, Într-o oala mare de fiert la aburi, se
fierbe la aburi fasolea verde 5 minute sau pâna când
este crocant-frageda. În ultimul minut se adauga
porumbul. Legumele fierbinti se pun În castronul cu
sos si se amesteca.
Se adauga fasolea neagra, fasolea rosie, telina,
ceapa si brânza; se amesteca bine. Se serveste la
temperatura camerei sau de la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu trei feluri de fasole si brinza Manchego" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata libaneza Tabouleh

Salata libaneza Tabouleh

Bulgurul se obtine din grau fiert, uscat in cuptor si apoi sfaramat. Se foloseste ca ingredient principal

14 voturi    9 comentarii
20 min
Salate reci
SALATA ASORTATA DE MURATURI

SALATA ASORTATA DE MURATURI

Muraturile se spala, se taie feliute subtiri si se toarna peste ele un dressing format din ulei de

14 voturi    2 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/4 cana otet din vin rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura miere
  • 1 ardei chipolte În sos adobo
  • tocat
  • marunt (2 lingurite)
  • 1/4 lingurita sare
  • 340 g fasole verde
  • taiata În doua
  • 1 cana boabe de porumb congelate
  • 1 conserva (425 g) fasole neagra
  • scursa
  • si spalata
  • conserva (425 g) fasole grasa rosie,
  • scursa si spalata
  • 1 tija de telina
  • taiata cubulete
  • 1/3 cana ceapa rosie
  • tocata marunt
  • 115 g brânza Manchego sau Monterey Jack,
  • taiata În betisoare cu latimea de 0,5 cm

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Zacusca de vara