Salata cu untisor, carne de faza si alune de padure

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 grame de untisor
  • - 200 grame de carne de fazan
  • - 50 grame de alune de padure
  • - zeama de lamaie
  • - knorr dressing mediteranean
  • - 6 ciuperci

Mod de preparare

Untisorul se spala si se rupe in bucati.

Carnea de fazan se prepara la gratar, condimentata in prealabil cu tarhon, iar cand este gata se taie cubulete.

Alunele de padure se maruntesc.

Ciupercile se curata,se spala , se taie rondele si se calesc in ulei.

Toate acestea se asaza intr-o salatiera, se adauga zeama de lamaie si knorr dressing mediteranean.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise