Salata cu untisor, carne de porc si prune uscate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame cotlet de porc dezosat
  • - 100 grame de prune uscate
  • - zeama de la o lamaie
  • - 100 ml vin alb
  • - cuisoare
  • - knorr dressing mediteranean
  • - putin zahar
  • - 300 grame de untisor
  • - 6 ciuperci
  • - 10 masline dietetice

Mod de preparare

Prunele se fierb in vin, zeama de lamaie, o lingurita de zahar si cuisoarele timp de 7-8 minute.

Cotletul de porc taiat cubulete se caleste in putin ulei, se adauga zeama in care au fiert prunele si se inabusa.

Intr-un bol se adauga prunele, carnea taiata cubulete, maslinele, ciupercile, untisorul taiat fasii si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor