Salata cu untisor, carne de porc si prune uscate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame cotlet de porc dezosat
  • - 100 grame de prune uscate
  • - zeama de la o lamaie
  • - 100 ml vin alb
  • - cuisoare
  • - knorr dressing mediteranean
  • - putin zahar
  • - 300 grame de untisor
  • - 6 ciuperci
  • - 10 masline dietetice

Mod de preparare

Prunele se fierb in vin, zeama de lamaie, o lingurita de zahar si cuisoarele timp de 7-8 minute.

Cotletul de porc taiat cubulete se caleste in putin ulei, se adauga zeama in care au fiert prunele si se inabusa.

Intr-un bol se adauga prunele, carnea taiata cubulete, maslinele, ciupercile, untisorul taiat fasii si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise