Se fierbe un ou si din galbenusul fiert si un galbenus crud, se prepara maioneza in care se introduce un albus fiert, tocat si mustarul. Se curata andivele de foile vestede, se spala, se taie suvite foarte subtiri si se pun in salatiera. Rosiile spalate se curata de pielite si seminte si se taie cubulete, se spala si se taie ardeiul fasii inguste, se pun peste andive, se adauga sare, piper si se amesteca. Se lasa putin, ca legumele sa-si mai lase din zeama,care se scurge, apoi se toarna maioneza si se amesteca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii