Se spală şi se curăţă andivele, după care se taie în lung. Se fierbe peştele, se curăţă de oase şi se taie cubuleţe. Se fierb cartofii, se curăţă de coajă şi se taie în cubuleţe. Peştele şi cartofii se pun peste andive, se adaugă maioneza, se amestecă bine şi se garniseşte cu frunze de salată verde. Se adaugă şi sosul Aioli (sos de usturoi) cu care se amestecă toate celelate ingrediente.Se serveşte după 10-15 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii