Se spala cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert. Dupa ce au fiert se scurg de apa si se lasa la racit.
Andivele se spala, se pastreaza cateva frunze intregi pentru ornat (vezi foto), iar restul se taie rondele cam de 5 mm grosime.
Intr-un bol amestecam cartofii, tonul, porumbul, andivele, sarea si piperul.
Sosul se prepara astfel: se taie prazul si patrunjelul cat mai fin posibil apoi se amesteca impreuna cu iaurtul si mustarul. Putem sa amestecam cu o lingurita direct intr-un bol mic sau putem foarte bine sa punem totul intr-un blender si sa amestecam cu ajutorul acestuia.
Adaugam sosul peste compozitia cu andivele si amestecam bine. In 2 castroane de salata asezam frunzele de andive pe laterale, dupa care adugam compozitia din andive, cartofi si ton. In fiecare castron adaugam cate o lingurita de susan.
Se adauga cateva fire de rucola si cateva felii de rosii taiate subtire.
Aceasta salata poate fi acompaniata de un pahar de vin alb.
Pofta buna!
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii