autor:

Fara foto

» » Salate

salata de anghinare cu maioneza

Autor: mathma (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mathma (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2009

Ingrediente
10 anghinare mici, 6 cepe mici, 1 paharel vin alb, 1 paharel ulei, 5 boabe de piper, o frunza de dafin, suc de lamaie, verdeturi tocate, maioneza

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb anghinarele intregi, se taie in bucati si se pun in supa sau in apa cu cepele, cu piper, sare, vinul, frunza de dafin, suc de lamaie si verdetuiri tocate.

Dupa ce au fiert anghinarele se scurg si se servesc cu maioneza.
Daca ti-a placut reteta noastra "salata de anghinare cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata greceasca

Salata greceasca

Tineti fiecare ingredient separat inainte de a servi, pentru a nu acapara ceapa savoarea celorlalte.

2 voturi    1 comentariu
30 min
Salate reci
Salata de sfecla rosie

Salata de sfecla rosie

Se coace sfecla la cuptor dupa ce sa racit se da pe razatoarea mare se asezoneaza cu ulei de masline

8 voturi    6 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 10 anghinare mici
  • 6 cepe mici
  • 1 paharel vin alb
  • 1 paharel ulei
  • 5 boabe de piper
  • o frunza de dafin
  • suc de lamaie
  • verdeturi tocate
  • maioneza

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata Tabouleh cu conopida Salata Tabouleh cu conopida

Desfacem conopida buchetele si o dam prin robotul cu lama in forma de S sa il maruntim putin, cam 2-3 secunde. Sa nu il maruntiti prea

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Guacamole-pasta de avocado Guacamole-pasta de avocado

Avocado trebuie sa fie moale ca sa-l putem desface. Il curatam de coaja si il punem pe ofarfurie mare care sa poata incapea totul. Taiem

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de vinete cu iaurt si patrunjel verde