Se aleg aredii grasi mari,proaspeti,si se coc pe o tabla groasa pusa la flacara aragazului,pe masura ce se coc,se pun aredii intr-o carpa si se invelesc,sau se presara cu sare si se acopera cateva minute.Se decojesc udand degetele in apa.Se aseaza pe salatiera se presara cu sare si se toarna putin ulkei diluat cu apa dupa gust.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii