Ardeii se coc si dupa ce sau inmuiat,se curata de pielita,se aseaza intr o cratita si se presara cu putina faina.
Intr o tigaie se incalzeste uleiul,se adauga rosiile date pe razatoare si usturoiul taiat feliute,se sareaza si se lasa sa se caleasca bine amestecand din cand in cand.
Se toarna sosul peste ardei,in cratita care se pune pe foc si se lasa sa clocoteasca putin.
Se serveste cu patrunjel tocat marunt deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii