Se coc ardeii si rosiile.Se curata de pielite.Rosiile se zdrobesc cu furculita sau se toaca marunt. Ardeii se rup in fisii pe lungimea lor si se arunca cotoarele cu semintele.Se zdrobeste usturoiul curatat.Se amesteca toate ingredientele intr-un castron adaugindu-se uleiul si sare dupa gust.Se poate pune si verdeata sau condimente preferate.Se prepara foarte usor si in acelasi timp cu carnea la gratar.Este deosebit de gustos in special vara cand legumele sunt proaspete.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii