Mod de Preparare: Se ia fructul de avocado se taie in jumatate se scoate samburele si cu o lingurita se scoate miezul fructului cu atentie sa nu se rupa coaja, pentru a avea o forma buna pentru umplut.
Pieptul de pui se face la gratar si se taie in cubulete, branza se taie si ea in cubulete, pulpa fructului se taie marunt, rosia se taie in cubulete decat pulpa fara miez precum si ardei de taie identic. Varza rosie se taie in fasii subtiri, se sareaza si pipereaza dupa gustul fiecaruia
Dressingul se adauga cu 30 de minute inainte de servire, se amesteca toate componentele si se umplu jumatatile de avocado, se rade cascaval peste si se stropeste cu un strop de ulei de masline, pentru mai multe persoane sa mareste cantitatea corespunzator.
Se decoreaza cu ardei verde si rosie.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Va doresc Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii