Taiem ficatul de porc in fasii pe care le prajim in 2 linguri ulei de masline, intr-un vas antiaderent. Il lasam la foc mic spre mediu, cu capac pana cand se rumeneste pe o parte, il intoarcem si il prajim uniform.
Fierbem oul tare, asteptam sa se racoreasca dupa care il curatam si il taiem rondele.
Facem un sos din ulei, mustar, usturoiul tocat marunt, zeama de lamaie, sare si piper. Amestecam frunzele de spanac spalate si uscate cu sosul si asezam pe farfurii. Pe deasupra aranjam rondele de ou si fasiile de ficat.
Alte retete delicioase gasiti pe blogul Bucataria Furnicutilor!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii