Reteta postata pe: 15 ianuarie 2011
Ingrediente
250 gr carne de porc, 4-5 cartofi, 2 morcovi, 5 castraveti murati in otet, 150 gr mazare, maioneza, 2 linguri de mustar, vegeta,sare,piper, 4 feli de gogosari marinati pt decor, cateva masline verzi pt decor
Dificultate: Medie | Timp: 1h 20 min
Mod de preparare
Se fierb carnea,morcovii si cartofii. Apoi taiem cubulete castraveti si dupa ce au fiert carnea,morcovii si cartofii.Le punem intr-un bol mare,adaugam si mazarea,mustarul,condimentele apoi maioneza pana se leaga toata compozitia.Apoi luam cu o lingura mare si le asezam pe farfurie dandu-i o forma dupa plac. Dupa care pune deasupra maioneza si o intindem uniform. La sfarsit decoram cu castraveciori.gogosari si masline si o punem la frigider. Se serveste rece. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Fierb cartofii in coaja, decojesti dupa ce se racesc. Legumele le fierbe in supa cu pulpe si pieptul
75 voturi
14 comentarii
1h 30 min
Radacinoasele se curata de coaja, se spala si se pun la fiert.
Mazarea(daca este cruda) se pune
4 voturi
0 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate