Se fierb carnea,morcovii si cartofii. Apoi taiem cubulete castraveti si dupa ce au fiert carnea,morcovii si cartofii.Le punem intr-un bol mare,adaugam si mazarea,mustarul,condimentele apoi maioneza pana se leaga toata compozitia.Apoi luam cu o lingura mare si le asezam pe farfurie dandu-i o forma dupa plac. Dupa care pune deasupra maioneza si o intindem uniform. La sfarsit decoram cu castraveciori.gogosari si masline si o punem la frigider. Se serveste rece. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii