Se pun la fiert morcovii si cartofii in coaja, separat se fierbe carnea de vaca.
Dupa ce se racesc legumele si carnea, acestea se toaca si se pun toate intr-un castron mai mare, se adauga langa ele gogosarii, castravetii taiate cubulete si merele date pe razatoare.
Separat preparam maioneza (vezi reteta postata de mine).
Dupa ce este gata si maioneza, adaugam peste legumele taiate si carne: sare piper, mustar si maioneza dupa preferinta fiecaruia.
Dupa ce este gata, le punem intr-un castron si incepem sa le ornam.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii