Se pun la fiert morcovii si cartofii in coaja, separat se fierbe carnea de vaca.
Dupa ce se racesc legumele si carnea, acestea se toaca si se pun toate intr-un castron mai mare, se adauga langa ele gogosarii, castravetii taiate cubulete si merele date pe razatoare.
Separat preparam maioneza (vezi reteta postata de mine).
Dupa ce este gata si maioneza, adaugam peste legumele taiate si carne: sare piper, mustar si maioneza dupa preferinta fiecaruia.
Dupa ce este gata, le punem intr-un castron si incepem sa le ornam.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii