Se fierb cartofii cu coaja, in apa cu sare. Dupa ce se racesc, se curata de coaja si se taie cuburi. Se pun intr-un castron mare si se amesteca cu ceapa taiata solzisori si cu porumbul, mazarea si morcovul fiert in prealabil taiat rondele si patrunjelul tocat fin.
Separat intr-un borcan, care se inchide ermetic, uleiul, zeama de lamaie sau otetul, mustarul, sare si piper, dupa gust. Se insurubeaza capacul bine si se bat bine ingredientele pana se obtine un sos emulsionat. Sosul se toarna pete salata, se amesteca usor si se serveste ornata cu frunze de patrunjel verde. Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii