Dupa cum va ziceam in postarea anterioara am facut o masa copioasa pentru zece persoane si desi coastele erau numeroase nu putea sa lipseasca de pe masa si garnitura. Una dintre garnituri a fost aceasta minunata salata de cartofi. Spalati bine cartofii si puneti-i la fiert intr-o oala cu apa si sare. Cand sunt gata, strecurati apa si lasati-i sa se raceasca. Tocati marunt ceapa verde, tijele de telina si mararul. Amestecati maioneza cu suc de lamaie, mustar si marar. Taiati cartofii in cuburi si adaugati-i la compozitia de maioneza impreuna cu telina, ceapa verde si ouale fierte, taiate cuburi. Amestecati usor cat sa se acopere intreg amestecul cu sosul de maioneza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii