1. Speli cartofii si ii pui sa fiarba cu tot cu coaja in apa rece.
2. Intre timp, faci sosul prin amestecarea vinului cu mustarul, sarea si smantana.
3. Fierbi cartofii in coaja, ii cureti fierbinti si ii tai rondele pe care le asezi intr-un castron.
4. Cat mai sunt calzi, torni sosul peste ei.
5. Dupa ce cartofii au absorbit tot sosul, presari marar si patrunjel verde tocat.
Salata de cartofi cu smantana vin alb si mustar

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii