Salata de cartofi cu smantana vin alb si mustar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 1/2 pahar vin alb
  • 2 lingurite mustar
  • 1 pahar smantana
  • sare
  • marar
  • patrunjel verde
  • 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

Speli cartofii si ii pui sa fiarba cu tot cu coaja in apa rece.

Intre timp, faci sosul prin amestecarea vinului cu mustarul, sarea si smantana.

Fierbi cartofii in coaja, ii cureti fierbinti si ii tai rondele pe care le asezi intr-un castron.

Cat mai sunt calzi, torni sosul peste ei.

Dupa ce cartofii au absorbit tot sosul, presari marar si patrunjel verde tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor