Reteta postata pe: 10 martie 2009
Ingrediente
600 g carofi, 2 cepe (putem folosi si un amestec de ceapa: ceapa alba,ceapa verde,ceapa rosie), o lingurita, doua de otet de mere, 150 ml ulei .E bine sa folosim uleiul presat la rece(masline,struguri,porumbetc.- toate sunt sanatoase), 3 linguri mustar, 100 g masline, sare, piper si alte condimente dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Cartofii se spala si se fierb in coaja.Se curata de coaja,se taie felii,ceapa se taie si ea pestisori sau rondele.Mustarul se dilueaza cu uli si otet.Se toarna peste cartofi si ceapa si se amesteca bine.Se lasa cca 30 de minute.Se orneaza cu masline,patrunjel verde,felii de ardei gras si se poate servi pe un pat de frunze de salata verde sau spanac proaspat.
Poate fi folosita si drept garnitura la preparate din carne sau peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE CARTOFI CU SOS DE MUSTAR" nu uita sa-i faci un
review
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2009
Mmmmm, apetisanta. Cred ca ceapa frecata cu sare si otet sau lamaie ar diminua din iuteala cepei.