Cartofii se spala si se fierb in coaja.Se curata de coaja,se taie felii,ceapa se taie si ea pestisori sau rondele.Mustarul se dilueaza cu uli si otet.Se toarna peste cartofi si ceapa si se amesteca bine.Se lasa cca 30 de minute.Se orneaza cu masline,patrunjel verde,felii de ardei gras si se poate servi pe un pat de frunze de salata verde sau spanac proaspat.
Poate fi folosita si drept garnitura la preparate din carne sau peste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii