Se pun cartofii la fiert cu coaja in apa cu sare.
Dupa ce s-au fiert, se lasa la racit.
Intre timp facem o maioneza din cele 2 galbenusuri de oua, 2 lingurite de mustar si ulei.
Cartofii reci se dau prin razatoarea mare si se aseaza intr-un vas de yena sau alt fel de vas. Peste cartofi se pune sunca presata taiata felii foarte subtiri si apoi se puna branza telemea tot data prin razatoarea mare.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se pune deasupra maioneza si se pune la frigider.
Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii