Intr-o cratita se pun cartofii la fiert in coaja cu putina sare si un ou. Intr-o alta craticioara se pune si morcovul la fiert; intre timp se taie in cubulete mai mari ardeii grasi, castravetii si ceapa verde, se scot samburii de la masline si se adauga toate aceste legume tocate intr-un castron. Dupa ce a fiert oul se desparte galbenusul de albus atat la cel fiert cat si la cel crud si se prepara maioneza din galbenusuri. Albusul fiert se toaca marunt si se adauga peste legume. Dupa ce au fiert cartofii si morcovul se taie in cubulete mici si se adauga peste legume. Se adauga sare, marar, maioneza si lamaia stoarsa. Se amesteca toata compozitia foarte bine.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii